Farsang Kupa

2021.02.24. 18:48

Az összetartó erő is megmutatkozott

Az Arany János Általános Iskola sportcsarnokában szombaton már tizedik alkalommal rendezték meg a Farsang Kupa kispályás labdarúgótornát. Az eseményen a városi kispályás labdarúgó-bajnokság III. és IV. osztályban szereplő csapatok, játékosok szerepelhettek.

Gróf András

Az amatőr labdarúgók nagyon várták már, hogy újra pályára léphessenek. Az izgalmas csoportmérkőzések után rendkívül szoros hely­osztók következtek. Az elődöntők is kiélezett csatát hoztak. A finálét követően a Széchenyi Pékség csapata emelhette magasba a kupát.

Széhn Bence vehette át a torna legjobb játékosának díját Fotó: DLSZ

A győztes csapat vezetője, Szakács László, az eredményhirdetést követően a következőképpen foglalta össze a játéknap eseményeit: – Először szeretném megköszönni a szervezőknek, valamint a csapatoknak, hogy létrejöhetett ez a kupa, ahol minden együttes keményen küzdött a helyezésekért. Véleményem szerint az idei év megpróbáltatásait követően a mai napon a szerencse mellett a csapat összetartó ereje is megmutatkozott.

A X. Farsang Kupa végeredménye: 1. Széchenyi Pékség, 2. Időhúzók, 3. Fast Fox, 4. Tour-Mix, 5. Egy Láda Sör, 6. Real Concord, 7. Szöglet FC, 8. FM Solarvill. Különdíjasok. Széhn Bence (Tour-Mix) legjobb játékos. Kiss Gábor (Széchenyi Pékség) legjobb kapus. Cislo Bence (Széchenyi Pékség) gólkirály. Gál György (Időhúzók) DLSZ+ díj. Kiss Gábor (Egy Láda Sör) Miklós István-díj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában