Kispályás labdarúgás

2020.11.12. 19:38

Folytatódnak a kispályás bajnoki sorozatok

A hatályos járványügyi előírásoknak eleget téve, illetve az MLSZ hivatalos értesítőjét figyelembe véve a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség biztosítja a csapatoknak, hogy az őszi szezonból hátralévő mérkőzéseiket lejátsszák.

Gallai Péter

A DLSZ közleménye szerint a 19 órakor és 20 órakor kezdődő mérkőzésekre a játékosoknak el kell hozniuk a személyi igazolványukat, amely alapján igazolást állítanak ki, hogy az érintettek a mérkőzés után a kijárási tilalom időszakában a pályáról az otthonukba hazatérhessenek. Fontos kitétel, hogy ugyanakkor a bajnokságból hátralévő őszi mérkőzések lejátszása nem kötelező a csapatok számára. Amennyiben a mérkőzés időpontját minimum 24 órával megelőzően valamelyik csapat jelzi a DLSZ felé abbéli szándékát, hogy nem kíván pályára lépni, a mérkőzést nem kell megrendezni. Ebben az esetben a bajnokság tavaszi rajtját megelőzően, a DLSZ által kijelölt időpontban lesz lehetőség bepótolni ezen találkozókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában