a következő olimpiai ciklus vezetősége

2020.09.24. 07:30

Ismét Mátyás Gábor a Dunaferr elnöke

A Dunaferr Sportegyesület szeptember 22-én rendkívüli küldöttközgyűlést tartott, amelyen megválasztották a következő ciklus vezetőségét. Ennek elnökének ismét Mátyás Gábort választották meg az elnökség tagjai – áll az egyesület lapunkhoz szerdán eljuttatott közleményében.

duol.hu

A járványhelyzet miatt az egyesület korábban nem tudta megtartani évi rendes közgyűlését, amelyet minden év május 31-ig kell lebonyolítani. A Dunaferr SE alapszabálya szerint négyévente tisztújító közgyűlést kell tartani olimpiai ciklushoz igazítva. Az előbbiek következményeként került sor az összevont rendkívüli küldöttközgyűlésre, amelyen a küldöttek elfogadták az egyesület 2019. szakmai és mérlegbeszámolóját, valamint a 2020. évi költségvetési tervét.

A küldöttek döntöttek továbbá a következő olimpiai ciklusban az egyesületet irányító elnökség tagjairól, valamint a felügyelőbizottság tagjairól. A Dunaferr SE közgyűlése 2024. október 30-ig terjedő időszakra az alábbi elnökségi és felügyelőbizottsági tagokat választotta meg.

Az elnökségi tagok névsora: Csépányi András, Kis Attila, Kozma Gyula, Mátyás Gábor, Orbán Győző, Pető Zsolt, Tarány Gábor, Tóth Andrea, Vass Zoltán.

A felügyelőbizottsági tagok névsora: Balogh Lászlóné, Csapó Szilvia, Fehér Tamás, Schneider Vilmos, Szita Sándorné.

A közgyűlést követően az elnökség tagjai az egyesület alapszabálya értelmében saját tagjai közül a következő időszakra Mátyás Gábort választották meg ügyvezető elnöknek – zárul a klub tájékoztatása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában