Gurisattiék játszhatnak

2020.08.14. 10:30

A hölgyek folytathatják

A Magyar Vízilabda Szövetség ügyvezetői testülete döntéseket hozott a Semmelweis Egyetem ajánlására – közölte tegnap az ­mvlsz.hu.

Szabó Szabolcs

2020.08.03.Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics – Szegedi Női Vízilabda Egyesület BENU Magyar kupa vízilabda mérkőzés Fabó Éva Sportuszoda Dunaújváros Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

A Magyar Vízilabda Szövetség hatályos Szervezeti és Működési Szabályzatának II. fejezet 1. 2. pontja alapján Vári Attila, mint a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke elektronikus úton ügyvezetői testületi döntést kezdeményezett a Semmelweis Egyetem ajánlására, az MVLSZ versenyrendszerébe tartozó összes bajnokság felfüggesztésével kapcsolatban 2020. augusztus 25-ig, tekintettel a 2020. augusztus 12-i eseményekre.

Az ügyvezetői testületi tagok egyhangúlag támogatták a Semmelweis Egyetem ajánlását, amelynek vonatkozásában az MVLSZ versenyrendszerébe tartozó összes bajnokság felfüggesztésre került 2020. augusztus 25-ig.

Később kiegészítették a döntést, ezek alapján a BENU Női Magyar Kupát, valamint a Leány Utánpótlás Kupákat nem függesztették fel.

Mindezek értelmében a DUE Maarks Graphics is folytathatja a küzdelmeket a Magyar Kupában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában