Hat csapat méri össze erejét az új kispályás seregszemlén

2020.07.23. 21:21

Nyári kupa a DLSZ Arénában

Szabó Szabolcs

2020.07.11. I. Acerbis nyári kupa Bakos Zsolt emlékére Dunaújváris DLSZ aréna Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) az előttünk álló szombaton is pályára hívja az amatőr kispályás labdarúgókat a DLSZ Arénába. Az első ízben jelentkező Decathlon Summer Cup tornára a DLSZ Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság III. és IV. osztályában szereplő amatőr csapatok, játékosok nevezhettek. A seregszemlén végül a Dunaújváros Baráti Kör, a Széchenyi Pékség, a Szöglet FC, a Fast Fox, a Tour Mix, valamint az Egy Láda Sör gárdája lép majd pályára. Az első, második és harmadik helyezett csapatnak dísz­oklevelet, kupát és érmet adnak át a díjkiosztó ünnepségen, valamint a szövetség szakemberei a legjobb játékost, a legjobb kapust és a torna gólkirályát egy-egy serleggel díjazzák a nap végén, továbbá a DLSZ+ és a Miklós István-díj (vagyis „A Nap Pillanata” díj) is gazdára talál majd.

A torna reggel 8 órakor kezdődik, és várhatóan délután fél háromig tart. Az I. Decathlon Summer Cup-ra a szervezők nagy szerettel várják a szurkolókat, akik díjmentesen tekinthetik meg a kupa mérkőzéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában