Átadták az I. Koncz Bertalan Emléktorna díjait

2020.07.01. 20:24

A Mezőfalva nyerte meg a vándorkupát

A viharos időjárás miatt félbeszakadt gálamérkőzés – a nagyvenyimi öregfiúk és újpesti legendák – valamint a Nagyvenyim – Mezőfalva döntő elmaradása miatt nem kerülhetett sor az ünnepélyes díjátadásokra az I. Koncz Bertalan Emléktornán.

Horváth László

Hivatalosan is átadták az I. Koncz Bertalan Emléktorna díjait, az első sorban Gászler Ferenc főszervező, Vargáné Kaiser Katalin, Nagyvenyim polgármestere, Koncné Bójás Magdolna, Koncz Bertalan özvegye, és Freud Krisztián nagyvenyimi játékos

Fotó: Horváth László

Nagyvenyim

A szervezők az eseményen elért pontok alapján rangsorolták az együtteseket és a végleges, immáron hivatalos díjkiosztón az alábbi eredmények születtek: 1. Mezőfalva, 2. Nagyvenyim, 3. Alap.

A legjobb kapus Gregorich Ákos – Nagyvenyim, legjobb játékos Bakos Patrik – Mezőfalva, gólkirály Batha József – Nagyvenyim.

Az esemény soha nem látott tömeget vonzott a nagyvenyimi sportpályán

Az ünnepélyes díjátadón, amit a múlt héten tartottak, először Gászler Ferenc főszervező köszöntötte a csapatok képviselőit és a játékosokat. Kiemelte: a torna elérte a célját, hiszen egy rendkívül nehéz helyzet után sikerült újra a pályán bizonyítani a sport és a futball a szeretetét. A sportszerű küzdelmek, a sok szurkoló, a nagyszerű legendák és a régi sporttársak játéka soha nem látott tömeget vonzott a nagyvenyimi sportpályán. A vándorkupa pedig méltó folytatásra ad reményt. Végül Gászler Ferenc megköszönte a szponzorok támogatását. Köztük is legfőképpen a nagyvenyimi önkormányzat segítségét.

Hivatalosan is átadták az I. Koncz Bertalan Emléktorna díjait, az első sorban Gászler Ferenc főszervező, Vargáné Kaiser Katalin, Nagyvenyim polgármestere, Koncné Bójás Magdolna, Koncz Bertalan özvegye, és Freud Krisztián nagyvenyimi játékos
Fotó: Horváth László

A második köszöntőben Vargáné Kaiser Katalin polgármester összegezte a kupa fontos céljait. Megerősítette a főszervező által elmondottakat, valamint hozzátette, hogy a sport erősíti a testet, a jellemet. Külön öröm a fiatalok aktivitása. A jövő építése csak a múlt ápolásával méltó az elődök által megkezdett munkához. Nagyvenyim sportjában a kupa névadója, Koncz Bertalan meghatározó szerepet töltött be. Ennek a munkának a tiszteletére jött létre a torna, és remélhetőleg a jövőben is hasonlóan sokezres rendezvénynek lehetünk tanúi – hangoztatta.

Hat csapat mérte össze tudását

A tornán hat városkörnyéki, megyei csapat: Mezőfalva, Nagykarácsony, Adony, Előszállás, Alap és házigazdaként Nagyvenyim mérte össze a pandémia utáni első formáját. A hivatalos köszöntők után a kupákat és az érmeket véglegesen is átvehették a csapatok és a legjobb játékosok. Az alapiak és néhány játékos távolléte miatt egyénileg juttatják el a díjakat részükre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában