A rutinos kapusra az új vezetőedző, Frank Tamás fontos segítőként is számít

2020.06.22. 20:40

Klacsák és Reveland is hosszabbított

Két játékosának szerződés-hosszabbításáról számolt be a Dunaferr DUE Dutrade FC futsalklub, Klacsák Bence és Reveland Zoltán a következő szezonban is a csapat sikereiért küzd. Utóbbit kérdeztük.

Balogh Tamás

Fotós: HK

Fotós: HK

Nagy az öröm és büszkék a klubnál. Árulja el, hogy miért döntött mellettük?

– A hatodik évemet kezdem Dunaújvárosban! Jól érzem magam. Természetesen minden más klubbal szemben elsőbbséget élvez az újvárosi. Szerencsére sikerült újra megállapodni, úgyhogy nem nagyon volt kérdés, hogy maradok-e!

Milyen célt tűzött ki önmaga elé?

– Terveim szerint az idén erőt merítek és megpróbálom újra felépíteni magam. Ez a munkám már egy ideje folyamatban is van. Szeretnék tevékenyen részt venni a csapat sikerességében, és remélem, nem fog ebben semmi sem hátráltatni.

A szezonra a keret még most van alakulóban

A csapattal milyen eredményt szeretne elérni?

– Egyelőre nehéz bármilyen célról beszélni, amíg nem alakul ki a keret, de látatlanban mindenképp az előzőnél jobb eredményre számítok.

Frank Tamás vezetőedző az egyik fontos segítségének nevezte meg önt. Szívesen veszi? Nagy terhet jelent ez?

– Elsősorban továbbra is a kapusokkal való foglalkozás lesz az egyik feladatom, de természetesen az egyik rutinos játékosként mindenben támogatom!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában