A megyei asztalitenisz-szövetség is lezárta

2020.05.26. 19:58

Nem tudják befejezni

A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége nemrégiben ülést tartott, amelyen az egyéni és csapatversenyek lezárásának formáiról is döntöttek. Ennek alapján a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség úgy határozott, hogy befejezettnek nyilvánítják a sorozatokat.

Gallai Péter

Furka Attila, a versenybíróság elnökeként határozott

Fotó: © Zsedrovits Enikő

A határozat – amelyet a ­DASE oszlopos tagja, illetve a versenybíróság elnökeként Furka Attila is jegyez – értelmében a bajnokság befejezésére, az elmaradt 6 forduló és elhalasztott 4 mérkőzés lejátszására nincsen lehetőség. Egyrészt az idő rövidsége, másrészt az eltérő edzéslehetőségek miatti esélyegyenlőtlenség miatt. Eredményhirdetés sem lesz. A megyei I. osztályban élen álló Beloiannisz I. csapata jogosult indulni az NB III-ban, osztályozó kiírása esetén a Honvéd Szondi III. együttese. Döntöttek arról is, hogy a megyei első osztályból nincs kieső, a másodosztályból pedig nincsen feljutó, a tabella jelenlegi állásánál, az eltérő mérkőzésszámok miatt.

Furka Attila, a versenybíróság elnökeként határozott
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Reményeik szerint a 2020/21-es szezon kiírásánál és a két osztály feltöltésekor figyelembe veszik a felfüggesztett bajnokság eredményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában