A vízilabdás lányok is azt kérik, aki teheti, maradjon otthon!

2020.04.20. 20:28

Együtt erősebbek vagyunk!

A Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics vízilabdázói a bajnokság és az Euroliga szüneteltetése alatt otthon, illetve akik vállalták, azok a balatonvilágosi nyári bázison, elszigetelten készülnek napi három edzéssel Mihók Attila vezetőedző irányításával.

Gallai Péter

Budapest 20200117 Vízilabda 2020 nõk nõi Európa bajnokság EB Magyarország Görögország Fotó Török Attila Nemzeti Sport Garda Krisztina

Fotós: Török Attila

– Telnek múlnak a hetek, sajnos még mindig csak az otthoni edzéstervet tudjuk végrehajtani. Hiányzik már a vízilabda, hiányoznak a többiek, a meccsek, a szurkolókkal együtt. Nem tudom, mikor lesz ugyanolyan, mint régen, de bízom benne, hogy hamarosan. Mindenki vigyázzon magára – mondta a csapatkapitány, Garda Krisztina.

Garda Krisztinának már hiányzik a játék, a társak Fotó: Török Attila

Sok más együtteshez hasonlóan, a dunaújvárosi lányok nem feledkeztek meg arról, hogy közösségimédia-felületükön üzenjenek. Egyrészt megköszönik a védekezésben részt vevők és az ország ellátását biztosítók munkáját, másrészt arra kérnek mindenkit, maradjanak otthon!

„Együtt erősebbek vagyunk, maradj te is otthon! Vigyázzunk egymásra. Köszönjük, minden dolgozónak a segítséget, minden rendben lesz!” – szólt az üzenet.

Térségi koronavírus információk

A dosszié további cikkei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!