ugrás a vízbe

2020.03.10. 08:30

Sűrű lesz a heti rend női pólósaink számára

Több mint sűrű lesz a hét női pólócsapatunk számára. A korábban lapunkban már taglalt halasztások miatt ma, holnap és csütörtökön is meccselnek a Mihók-tanítványok.

Szabó Szabolcs

Fotó: LI

Vályi Vandáék ma este 19.30-kor a III. Kerületi TVE gárdáját fogadják a Fabó Éva Sportuszodában.

– Nem szabad félvállról venni ellenfelünket, mert legutóbb csak 1 góllal sikerült megnyernünk ellenük a mérkőzést. Ezt annak tudtuk be, hogy a nyári alapozásból érkeztünk, ami a bajnokság megkezdésére még nem ért véget. A III. Kerület okozhat kellemetlenséget, nem csak nekünk, bárkinek a mezőnyben, ezért sem szabad lebecsülni őket.

Úgy gondolom, hogy most sikerült megfelelően kihasználnunk a rendelkezésünkre álló időt. A fizikális edzések visszafogottabbak voltak, a taktikai edzések pedig célra törőek. Örülök, hogy a tavaszi szezont velük kezdjük, tökéletesen beleillik az elképzeléseinkbe. Nagyon jó bemelegítő mérkőzésnek, rávezetőnek tartom a szerdai UVSE ­meccs előtt – nyilatkozta a klub honlapján Vályi Vanda. Március 11-én, szerdán, 18.45 órakor jön az UVSE találkozó idegenben, amely minden bizonnyal meghatározó lesz az alapszakasz kimenetelére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában