labdarúgás

2020.03.17. 21:18

DFC és Holler UNFC: a pályára is tilos menni

Közös közleményben jelentette be a Dunaföldvár FC labdarúgóklub valamint a labdarúgó- és kézilabda-együtteseket működtető Holler UNFC, hogy a kormány határozata értelmében hétfőtől új oktatási rend lépett életbe az országban.

Gallai Péter

Ez követően a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Magyar Kézilabda Szövetség ugyancsak hétfőtől határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás- és felnőttbajnokságát.

Ennek megfelelően a DFC és a Holler UNFC március 16-tól beszüntette mindennemű edzéstevékenységét. „A center és edzőpályáink sem csoportosan, sem pedig egyénileg nem látogathatóak játékosaik számára. A sportpályára belépni tilos! Az egészség, az emberi élet mindennél előbbre való. Be kell tartanunk azokat az előírásokat, amelyeket az egészségügyi szervezetek és a hatóságok hoztak vagy ajánlanak! Csak így léphetünk fel hatékonyan a betegség ellen. Reméljük, hogy egyesületünk mindennapjai hamarosan a megszokott rend szerint folytatódhatnak!” – olvasható tájékoztatójukban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában