A Dunaferr pénteken este Kecskeméten akarja begyűjteni a bajnoki pontokat

2020.01.09. 21:32

A felsőházi célhoz nyerniük kell

A Dunaferr DUE Dutrade FC futsalcsapata ezúttal az SG Kecskemét Futsal otthonába a Meszszi István Sportcsarnokba látogat.

Balogh Tamás

Fotó: LI

A mérkőzés ma este 19 órakor kezdődik. Nagy a tét, de a felkészülésük alaposan és rendben folyt. Sorsdöntő összecsapás lesz belőle. Koós Károly, a Kecskemét vezetőedzője ezekkel a gondolatokkal hangolódik a mérkőzésre: – A célegyenesbe fordult az alapszakasz, ezért szeretnénk az utolsó négy mérkőzéséből a lehető legtöbbet kihozni. Ehhez égetően szükség lenne arra, hogy az itthoni találkozókon bravúr eredmények szülessenek.

Sáhó Kristófék fontos meccsen folytatják a bajnokságot
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Nem lesz könnyű dolgunk az első mérkőzésen, hiszen a Dunaferr kiváló erőkkel bíró, remekül felépített csapat, akiknek a pontrúgásaik is életveszélyesek. Ezen az összecsapáson mégis azt várom a fiúktól, hogy minden teher nélkül, felszabadultan játszanak. A célunk, hogy a legtöbbet hozzuk ki a mérkőzésből és elégedetten hagyjuk el a pályát a záró sípszó után. Ha ezt ponttal vagy pontokkal a zsebünkben teszszük, az már csak hab lenne a tortán. Fehér Zsolt, a Dunaferr vezetőedzője a csapatával együtt elszántan készül a pénteki összecsapásra: – Nekünk egyetlen cél lebeg a szemünk előtt, mégpedig a Felsőház! Ahhoz, hogy ezt elérjük, nyernünk kell a Kecskemét otthonában. Mindenképpen figyelmeztető jelként éljük meg, hogy a csapatuk hétről hétre fejlődő tendenciát mutat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában