jégkorong

2019.12.13. 21:44

Újabb Santa Claus Cup: a tét a negyedik serleg

A hét végén befejeződik a Santa Claus Cup utánpótlás jégkorong-torna sorozata.

Agárdy Csaba

2019.09.25. Dunaújvárosi Acélbikák-MAC junior jégkorong mérkőzés Dunaújvárosi Jégcsarnok Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A Dunaújvárosi Acélbikák és az XCBlade Hungary Talent közös szervezésében a negyedik serlegért küzdenek meg a csapatok, szombaton az U 9 AAA együttesek mérik össze az erejüket.

Hat országból érkeztek kiváló alakulatok Dunaújvárosba. Először vesz részt a tornán az osztrák Black Wing Linz, a német Löwen Frankfurt és a cseh HC Olomouc. Tizennyolc csapat alkotja a mezőnyt, hat szlovák, öt cseh, egy-egy német, osztrák és erdélyi, valamint négy magyar csapat küzd két napon keresztül. A rendezők a mezőnyt három hatcsapatos csoportra osztották. A Dunaújvárosi Acélbikák a Gladiator Tranavával (szlovák), a Slezan Opovával (cseh), a HC Chrudimmal (cseh), a Csíkszeredával (Erdély) és a Slovan Bratislavával (szlovák) került egy csoportba.

Szombaton délelőtt háromnegyed kilenckor kezdődik az első mérkőzés, és 17.55 órakor az utolsó.

Vasárnap reggel nyolckor rajtol a mezőny, az eredményhirdetés délután negyed ötkor kezdődik.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában