A berettyóiak spanyol mestere, Mullor Cabrera Sergio is gratulált a Dunaferr teljesítményéhez

2019.12.01. 21:20

A vereség ellenére is dicséret jár a csapatnak

Több mint rossz előjelekkel készült a címvédő elleni péntek esti rangadóra, a Dunaferr DUE Dutrade futsalcsapata.

Balogh Tamás

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Németh Péter, a szerdai edzés utolsó percében sérült meg. Az őszi szezon kiválósága, Szeghy Szabolcs az ötödik sárga lapja után egy meccses eltiltást kapott. Az erre a szezonra beérő Csányi Dávid pedig betegséggel küzdött. Így megfogyatkozott kerettel indult útnak Fehér Zsolt legénysége, amely alaposan rácáfolt a baljós előjelekre, és alaposan megszorongatta otthonában a bajnokot.

MVFC Berettyóújfalu – Dunaferr DUE Dutrade FC 3–1 (3–0)

MVFC Berettyóújfalu: Mezei – Diece, Szabó, Takács, Rafinha, cserejátékosok: Sándor – Nagy, Gál, Kártik, Sid, Harmati, Trencsényi, Nagy, Sipos. Vezetőedző: Mullor Cabrera Sergio.

Dunaferr DUE Dutrade FC: Cseresnyés – Klacsák, Frid­rich, Pál, Sáhó, cserejátékosok: Rigó – Kolompár, Dorogi, Faragó, Horváth.

Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Góllövők: Rafinha 14. perc, Gál 17. perc, 18 perc’ illetve Dorogi 26. perc.

Klacsák Bence és társai helytálltak a bajnok ellen
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az első 14 percben kézben tartották a játékot az újvárosiak, de akkor Henrique Da Silva egy szép megoldásból megszerezte a vezető gólt.

A következő négyben, Gál István használta ki a rövidzárlatot és még kettőt ragasztott a Dunaferr hálójába. A 3–0 nem kevés előny, elég is volt a hazaiaknak a végéig.

A második játékrészben a vendégek kapujába Rigó állt be, aki varázslatos formáját hozta, és ez a túlfűtöttség a csapattársaira is átragadt. Hat perc múlva Dorogi Benjámin elképesztő higgadtsággal szépített (3–1), és ezzel a végeredményt is beállította. Helytálltak a fiúk.

Fehér Zsolt: – Furcsa dolog, amikor egy vesztes mérkőzés után gratulálnak nekünk. Örülök, hogy volt tartása a csapatnak, és szinte azonos színvonalon játszott, mint a sztárokkal és válogatottal teletűzdelt ellenfelünk.

Mullor Cabrera Sergio, az MVFC Berettyóújfalu vezetőedzője: – Nagyon fontos győzelmet arattunk egy nagyon jól játszó, fantasztikus teljesítményt nyújtó Dunaújváros ellen, amelynek sok szerencsét kívánok a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában