Vasárnap délelőtt mindenképpen nyerni kell a továbbjutáshoz

2019.11.30. 20:14

Athéni ütközet, görög győzelemmel

Pénteken este az első negyedben mutatott némi bizonytalanság után magabiztosan bedarálta a spanyol CN Mataro gárdáját a dunaújvárosi női pólócsapat, amely így szombaton este azzal a tudattal csobbanhatott medencébe a házigazda Piraeus ellen az Euroliga athéni csoportkörében, ha nyer, akkor szinte már biztosan megválthatja jegyét a továbbjutók táborába.

Szabó Szabolcs

Gurisatti Gréta az oroszok elleni edzőmeccsen is remek formát mutatott

Fotó: Zsedrovits Enikő

Amint az várható volt, a sorozat egyik favoritjának számító házigazda Olympiacos is döntésre kívánta vinni a dolgot és ennek szellemében két jól felkészített gárda kőkemény ütközetét láthatták a szurkolók a piraeusi uszodában. Az athéniak szinte végig vezettek egy-két góllal, de többször is benne volt a meccsben, hogy fordítanak az újvárosiak. Az első két játékrészben szerzett kétgólos előnyünket végül megtartották a remekül védekező görögök, akik így kényelmes helyzetből várhatják a vasárnapi folytatást. A DUE Maarks Graphics csapata számára azonban egyszerű a képlet, a fél tízkor kezdődő CN Mediterrani elleni találkozót mindenképpen be kell húzni a továbblépéshez.

Olympiacos Piraeus – DUE Maarks Graphics 10-8 (3-2, 4-3, 2-2, 1-1)

A dunaújvárosi gólszerzők: Garda 4, Gurisatti 2, Vályi 1, Huszti 1.

Vezető képünk archív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában