ökölvívás

2019.10.05. 12:30

Minden várakozás feletti a mai mezőny

Ismét nagy fába vágta a fejszéjét a Dunaújvárosi Ökölvívó Sportegyesület. Folytatva a hagyományt, már negyedik alkalommal rendezik meg nemzetközi kupájukat ma délutántól estig.

Balogh Tamás

20190629 Bokszgála Városháza tér Dunaújváros LI DH

Két külföldi és egy sor hazai csapat krémje érkezik a Dunaújvárosi Egyetem arénájába szombaton. A mérkőzések igazi profi tálalással, délután háromtól este nyolcig peregnek. A program díjtalanul látogatható, amelynek során fellép városunk popsztárja, Horváth Tamás énekes is.

– Minden várakozásunkat felülmúló mezőny érkezik szombaton Dunaújvárosba! Összesen 168 nevezésről van szó, ami előreláthatólag közel 60 párt jelent. Ezek között nagyon sok, várhatóan parázs küzdelem fog zajlani, azaz izzani fog a ring, amit már nagyon várunk – tájékoztatott a DÖSE szakmai vezetője, Sulák András. A hazai klub színeit összesen hét versenyő képviseli majd, ezen felül ketten bemutató találkozón állnak a kötelek közé.

Vezető képünk archív.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában