a folytatásban több kell

2019.10.06. 20:53

Hozták a kötelezőt, de „harmatos” játékkal

A röplabda első osztály alapszakaszának nyitófordulójában három játszmában diadalmaskodott a Dunaferr Sportegyesület csapata. A dunaújvárosiak a B csoport első találkozóján pénteken este a rác­almási csarnokban a magyar U 17-es válogatott győzték le.

Gróf András

20190822 Dunaújváros Dunaferr SE-TSV Deggendorf Volleyball röplabdameccs Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

Magyar U 17-es válogatott–Dunaferr SE 0:3 (-21, -25, -19)

Magyar U 17-es válogatott: Acsai, Hajagos, Kasnyik, Tóth K., Fenyvesi, Szabó K., Szentesi (liberó) Csere: Baracsi, Lakatos, Fenyvesi, Tamási, Óhidi, Dulcz, Bozóki (liberó). Vezetőedző: Bodonyi Ákos.

Dunaferr SE: Balázs B., Tomanóczy B., Iván B., Iván G., Mészáros D., Gebhardt Á. (liberó). Csere: Ambrus, Laczi, Quintz, Majoros, Tajti, Hatvany Zs., Kecskeméti B. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Jól kezdte a mérkőzést a Dunaferr SE, de az első játékrész közepén már a válogatottnál volt az előny. A hajrában azonban a rutinosabb újvárosiak jobban koncentráltak. A második szett végig kiegyenlített küzdelmet hozott, amelyben minimális különbséggel diadalmaskodtak Mészáros Dömötörék. Az eredményt tekintve a harmadik játszmában volt a legmeggyőzőbb a Dunaferr gárdája, de a játék minősége ebben az időszakban is elég hullámzó volt.

Tomanóczy Tibor: – Hoztuk a kötelező győzelmet, de nagyon „harmatos” volt a játékunk. Bízom benne, hogy a jövő hétre azért összekapjuk magunkat, mert a folytatásban sokkal jobb teljesítményre lesz szükség ahhoz, hogy céljainkat elérjük.

A B csoport további eredményei: junior válogatott – Fino-Kaposvár 0:3, U 17-es válogatott – Szolnoki RK 3:2, Debreceni EAC – Pénzügyőr SE 0:3.

A Dunaferr SE együttese bajnoki találkozón legközelebb vasárnap lép pályára majd. Az újvárosiak itthon 16.30 órakor a Szolnok együttesét látják vendégül. A mérkőzés érdekessége, hogy a bajnokit követően a két csapat a Magyar Kupában is találkozik egymással. A legjobb nyolc közé jutásért folytatott párharc első összecsapása október 17-én 17 órakor hazai pályán lesz.GA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában