megyei másodosztály

2019.10.14. 19:32

Borult a papírforma

Vereséggel zártak a városhoz és a város környékéhez tartozó csapatok a megyei másodosztályú futball-bajnokságban. Elszenvedte első vereségét a listavezető Baracs, valamint méretes pofonba szaladt bele a DUFK.

Horváth László

Baracs–Kálóz 1–2 (0–1)

Játékvezető Cérna János, asszisztensek: Szita László Dániel és Góbi Soma Gábor.

Baracs: Vaszócsik, Hepp, Prókai, Badi, Bartók, Szili, Éliás, Nagy, Ásványi, Nagy, Kőkuti. Cserék: Rezes, Sebestyén, Mészáros, Boros, Huber, Pék.

Gólszerzők: Nagy Dániel, illetve Mayer Dávid és Pál Attila.

Nagy verésbe szaladt bele hazai pályán a
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Az első félidőben több hazai helyzet után a 16. percben a baracsi Nagy bombagóljával szerzett vezetést Idei Szabolcs együttese. Jobb oldalról keresztbe átívelt labdával tudott Nagy az ellenfél kapuja felé remek ütemben megindulni: 1–0. A folytatódó baracsi támadások ellenére a negyvenedik perc környékén szabadrúgáshoz jutottak a kálóziak. A sorfalon átlőtt büntető bekerült az ötös környékére, ahol Ásványi egy szerencsétlen felszabadítási kísérlettel eltalálta a földön fekvő kálozi játékost, akinek a hátáról pattant be a hazai kapus felett a labda. 1–1. A második játékrészben szögletből fejes gólt szerzett, így győzött a Káloz.

Meglepetésre hazai pályán kapott ki a Baracs
Fotó: Horváth László

Idei Szabolcs a vereség ellenére úgy fogalmazott: Bekövetkezett az elkerülhetetlen. Innentől felszabadultabban folytathatják az építkezést. A kilencedik forduló eredményei: Vajta–LMSK Cobra Sport elmaradt, Nagykarácsony–Seregélyes 4–2, MPF Ráckeresztúr–Adony 0–3, Baracs–Kálóz 1–2, DUFK–Szabadegyháza 2–6, Aba Sárvíz–Sárbogárd II 3–1, Előszállás–Pusztaszabolcs 1–3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!