autóbalesetben

2019.07.26. 15:52

Elhunyt Simon József sportújságíró

64 éves korában autóbalesetben elhunyt Simon József, a Nemzeti Sport újságírója, korábban a Volán Hírlap, majd a Népsport munkatársa, a nyolcvanas évek vége óta a mindenkori sportnapilap első számú kézilabda-szakírója – tudatta a szomorú hírt pénteken a Nemzeti Sport írása alapján a Magyar Kézilabda Szövetség.

duol.hu

Fotó: Nemzeti Sport

„A magyar kézilabdázás és a magyar válogatottak elkötelezett és fáradhatatlan híve, az elmúlt három évtizedben számos olimpiáról, több tucat világ- és Európa-bajnokságról, illetve európai kupadöntőről tudósított. 2019-ben a Magyar Kézilabda Szövetség Elismerő oklevéllel tüntette ki” – olvasható az MKSZ honlapján. Simon Józseftől, akit az NS saját halottjának tekint, tegnap sorra búcsúztak közösségi oldalaikon a magyar klubok, így tett a Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia is, hiszen a kiváló újságíró számos alkalommal tudósított a dunaújvárosi kézilabdázók sikereiről, nemzetközi kupamérkőzéseiről is.

Fotó: Nemzeti Sport

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában