Péntektől a strandröplabdáé a főszerep a Szalki-szigeten

2019.07.18. 21:37

Az ország legjobbjai érkeznek

Pénteken kezdődik a háromnapos MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság negyedik fordulója a Szalki-szigeten. A viadalon huszonnyolc férfi és ugyanennyi női páros áll rajthoz.

Gróf András

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Az utánpótláskorúak közül ezúttal az U 18-as korosztály kerül sorra, ahol a tizenkét lány és tizenkét fiú páros lép majd pályára. Péntek reggel az U 18-as fiú mérkőzésekkel indult a program, majd 13 órakor következik a megnyitó, amely után rajtolnak a felnőtt kvalifikációs küzdelmek. Szombaton reggeltől estig a felnőtt főtáblás küzdelmek zajlanak majd.

A sportág krémje érkezik ezen a hét végén a dunaújvárosi Szalki-szigetre
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Vasárnap reggel elindul az U 18-as korosztályú lányok küzdelme, és ezen a napon rendezik a felnőtt férfi és női elődöntőket, valamint a bronzmérkőzéseket és a döntőket. Az eredményhirdetés várható időpontja 15 óra. A férfi és női döntő mérkőzéseket az M4 Sport felvételről vasárnap 21.45 órától közvetíti. A viadal egyik szervezője Engyel László, a Magyar Röplabda Szövetség elnökségi tagja, a Dunaferr SE röplabda-szakosztályának vezetője.

– Az idén már harmadik alkalommal rendezhetünk bajnoki fordulót városunkban, amelyet az önkormányzat és a DVG Zrt. támogat. A hírek szerint rekord létszámú nevezés érkezett. A rendezvény megtekintése ingyenes, a szövetségünk különböző látványelemekkel színesíti majd az eseményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában