harmadik alkalommal

2019.07.21. 19:32

A strandok nagymenői

Kiélezett meccseket hozott az újvárosi forduló.

Szabó Szabolcs

20190719 Dunaújváros Szalki-Sziget Magyar strndröplabda bajnokság dunaújvárosi fordulója Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Péntektől vasárnap késő délutánig – immáron harmadik alkalommal – a Szalki-sziget adott otthont az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság negyedik fordulójának, amely ezúttal is izgalmas csaták sorát szolgáltatta a lelkes közönségnek.

Az U 18-as fiúk küzdelmeit pénteken rendezték, s ott a Petik Csanád, Udvarhelyi Márton duó szerezte meg az aranyérmet Sándor Bernát és Suba Róbert, valamint Éliás Balázs és Dóczi Domonkos (mindhárom SRSE) előtt.

A szövetség beszámolója szerint a hölgyeknél a négy közé jutásért elvérzett ugyanis az első helyen kiemelt, tatai bronzérmes Győri Panna (Gödöllői RC) és Harmat Borbála (Beach Sport), akik előbb Vasvári Esztertől és Vasvári Zsófitól (SRSE) kaptak ki döntő ­játszmában, majd a csepeli ezüstérmes Czene Adrientől (Gödöllői RC) és Hackl Szilviától (KSE) is.

A második helyen kiemelt Dénesi Brigitta és Tóth Eszter (Gödöllői RC) páros viszont játszmaveszteség nélkül menetelt.

A vasárnapi fináléban végül a Vasvári Eszter és Vasvári Zsófia diadalmaskodott egy fordulatos találkozón. A férfiaknál Hajós Artúr, Benkő Balázs és Bán Viktor, Kiss Dániel kettőse csatázhatott a fináléban, amelynek a végén Hajós és Benkő párosa örülhetett az aranyéremnek. A strandröplabda-bajnokság döntőjét augusztus 3. és 4. között rendezik a Lupa-tónál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában