színvonalas vetélkedővel

2019.06.13. 03:08

Nagycsoportos gyerekek tornája

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség gyermek és ifjúsági bizottságának szervezésében csütörtökön délelőtt 8.30 és 12 óra között rendezik meg az ovifoci bajnokság első fordulóját a nagycsoportos gyerekeknek a Napsugár tagóvodában.

Gallai Péter

Tavasszal lezajlott a Suli kupa, a Centrum kupa, most pedig az ovisokon van a hangsúly. Az eseményen Dunaújváros mind a tizenkét tagóvodája részt vesz, illetve a vidéki intézmények közül Kulcs, Rácalmás, valamint Apostag mint állandó résztvevő jelentkezett a megmérettetésre.

Decemberben nagy sikerű Mikulás kupán vehettek részt
Fotó: archív

A mai alkalom így egy újabb lehetőség arra, hogy a DLSZ a nagycsoportosoknak biztosítsanak egy tartalmas, sportos délelőttöt.

Az óvodás korú gyermek lét­eleme a mozgás. A szabadban végzett szervezett vagy kötetlen mozgások nagymértékben hozzájárulnak a gyerekek edzettségéhez, harmonikus fejlődéséhez, a szabálytudatuk, alkalmazkodó készségük fejlődéséhez. A gyermekekben még alapjáraton ott van a versenyszellem, a küzdőszellem, amit érdemes kihasználni, keretbe önteni. A sport délelőtt ezeket a képességeket igyekszik kielégíteni a színes, színvonalas vetélkedővel. A focin kívül ügyességi feladatok, játszóház, arcfestés, ugráló vár, körhinta teszi színessé a napot – olvasható a rendezők tájékoztatójában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában