mentik a menthetőt

2019.06.03. 23:03

Bodor Péternek eltört a propellerje

A hét végén az olaszországi Borettóban kezdődött meg az idei Hydro GP sorozat, amely három motorcsónak kategória – F125, F250 és F500 – első 2019-es világbajnoki futamának megrendezését jelentette

Gallai Péter

. A szezon­nyitón a magyar versenyzők két kategóriában voltak érdekeltek: F250-ben a többszörös világ- és Európa-bajnok Bodor Péter, a Dunaújvárosi Vízi Sport Club pilótája, F500-ban pedig a szintén sokszoros vb- és Eb-győztes Havas Attila indult.

Az időmérők alapján mindkét versenyzőnk előkelő pozícióból indulhatott a rajtnál, a DVSC versenyzője harmadik helyen zárta a kvalifikációt.

Azonban a futamon már nem volt szerencséje Bodor Péternek, ugyanis mint a hivatalos közösségi oldalán megosztotta: „A második futamban vélhetően egy uszadékkal való találkozás következtében eltört a propellerünk. Nulla pontunk van, de mentjük a menthetőt!” – írta.

A F500-as kategóriában Havas Attila viszont remekül kezdte a Hydro GP-s szezont: a tőle megszokott formát hozva végül az első helyen végzett.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában