tapasztalatszerzés és rutin

2019.06.13. 02:58

Az utánpótlás fiataljai országos versenyeken

A Dunaferr SE birkózói a napokban az Öskün rendezett meghívásos gyermek- és diákversenyen vettek részt.

Gallai Péter

Az esemény célja elsősorban az volt, hogy a fiatalok részére lehetőséget biztosítsanak versenytapasztalatok gyűjtésére, továbbá az edzők felmérjék a gyerekek jelenlegi tudásszintjét. A Dunaferr SE kezdő gyerekekkel vett részt az eseményen, akik kiválóan helytálltak. A gyerekkorosztályban Domján Krisztián, Takács Máté valamint Kolozs Barnabás a dobogó harmadik fokára állhatott. Pinke Zalán, illetve Pribitek Ármin bronzéremmel gazdagodott. A diákok között pedig Fonyó Benjámin nem talált legyőzőre, így aranyérmet szerzett a viadalon.

Az Öskün szerepelt, érmeket szerzett gyerekek Fehér Krisztián edzővel
Fotó: Dunaferr SE

Emellett a Dunaferr SE fiókszakosztálya a Gurics György BDSE diákcsapata az országos bajnoki döntőben szerepelt Budapesten az ESMTK szervezésében. – A csapatból betegség miatt sajnos többen is hiányoztak, azonban a gyerekek kihozták magukból a maximumot. A gyerekek a találkozók során számos mérkőzést nyertek, végül a teljesítményük alapján a tizenegyedik helyen végeztek – számolt be minderről Tombor István vezetőedző.

A klubhoz kapcsolódó információ, hogy a Magyar Birkózó Szövetség május végén megtartotta tisztújító közgyűlését. A tagság a következő öt esztendőre ismét megválasztotta Németh Szilárdot a szövetség elnökének, valamint a huszonnégy tagú elnökségbe bekerült Mátyás Gábor, a szakosztály szakmai igazgatója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában