a találkozón plüssállatokat gyűjtenek a kórháznak

2019.05.30. 22:23

A Gorillák utolsó hazai meccse igazi derbi lesz

Remélhetően az időjárás kegyes lesz szombaton 15 órától a MAFSZ Divízió I-es kiírásban érdekelt Dunaújváros Gorillazhoz, ugyanis amerikaifutball-csapatunk a radari sportpályán az eddig hibátlan Szombathely Cru­­shers gárdáját fogadja.

Szabó Szabolcs

Mivel az Ezüsthátúak számára ez lesz a szezon utolsó hazai meccse, így minden bizonnyal győzelemmel kívánnak kedveskedni lelkes szurkolóiknak, akik számára ezúttal lesz egy pluszfeladvány is. A találkozó alatt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztálya számára gyűjtenek plüss­állatokat.

Remek lenne győzelemmel búcsúzni
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújváros Hírlap

A remélhetően népszerű jótékonysági akció természetesen a pályán már nem lesz érvényben. A Bachrathy Kornél irányította újvárosiak – igazi mindkétszer kemény küzdelemben – a Nyíregyházától itthon, valamint Egerben is vereséget szenvedtek. Ettől függetlenül az együttes elődöntős helye már biztos – az ellenfél a fent már említett hevesi kollektíva lesz.

A mérkőzést ismét díjmentesen tekinthetik meg az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában