előadások

2019.02.09. 00:32

Közel száz úszóedző szakmai konferenciája

Rangos sportszakmai eseményt rendeznek ma 10 órától a Dunaújvárosi Egyetemen, a Magyar Úszó Szövetség Közép-Dunántúli régiójának szervezésében, amelyet a Dunaferr SE szakosztályvezetője, Bene Vera irányít. A konferencián neves szakemberek tartanak majd érdekes és hasznos ismertetőket.

Gallai Péter

– Már csütörtökön nyolcvan felett járt a regisztráltak száma, ez arra enged következtetni, hogy a jó földrajzi elhelyezkedésnek köszönhetően más régiókból is érkeznek erre a rendezvényre, ahol többek között Cseh László edzője, Plagányi Zsolt is

A közép-dunántúli régió vezetője és a Dunaferr SE szakosztályvezetője, Bene Vera
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

előadást tart majd. Ezeket a szakmai napokat korábban évente egyszer a fővárosban rendezték meg, a szövetség ezen most változtatott, és vidéken is tartanak ilyen továbbképzéséket, ezek közül az első lesz Dunaújvárosban, azaz mi kezdjük a sort.

A nap végén az elhangzottakból a résztvevők számot is adnak, a képzés végén az előadások anyagából írásbeli tesztet írnak, amelynek teljesítésével tíz kreditpont szerezhető – ismertette a részleteket lapunknak Bene Vera, aki természetesen büszke arra, hogy városunk lehet a házigazda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában