kézilabda

2019.01.15. 22:44

Magabiztos győzelmet arattak a serdülők

A Dunaújvárosi Kohász KA serdülő kézilabdázói a legutóbbi fordulóban a Dorog együttesét fogadták.

Gallai Péter

Meggyes Rita csapata magabiztos győzelemmel zárta a találkozót.

DKKA–Dorog

37-24 (20-10)

DKKA: Tóth, Kósa, Szalma (kapusok), Vass 9, Kovács 1, Dobszai 1, Győrffy 2, Kecskés 9, Rezneki 3, Vargyas R., 1, Gál, Sztanó 2, Szabó 3, Varjas, Wéber 6. Edző: Meggyes Rita.

Vass Víta kilencszer volt eredményes
Fotó: DKKA

Az egyetem sportcsarnokában lejátszott találkozó egyértelmű esélyesei a dunaújvárosiak voltak, hiszen a Dorog az utolsó helyen áll a tabellán, s eddig még pontot sem tudtak szerezni. A meccs előtt hat sikerrel és öt vereséggel álló DKKA már a találkozó elején egyértelműsítette az erőviszonyokat, hiszen már harminc perc után tíz találattal vezetett. Így már a második felvonás sok izgalmat nem tartogatott, csupán a győzelem különbsége volt a kérdés.

Győzelmével a DKKA tizennégy ponttal a hatodik helyen áll a tabellán, legközelebb a tizedik Érdhez utaznak, január 26-án.

A találkozó két legeredményesebbje, az egyaránt kilencszer eredményes Vass Víta és Kecskés Noémi az összesített góllövőlistán is előkelő helyen szerepel. Vass nyolcvankettővel a harmadik, Kecskés nyolcvaneggyel a negyedik, egyaránt tizenegy mérkőzésen szerepelve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában