Sikerek a diákolimpiától kezdve a másodosztályú bajnokságig

2018.12.28. 19:02

Örömteli évbúcsúztató a DASE nagy családjában

Az esztendő utolsó napjai­ban megrendezett összejövetelen az apró pingpongozók, a felnőtt pengések egyformán örültek a sikereknek.

Jankó Árpád

Eljutottunk az év végéhez, amikor a sportegyesületek, a sportolók mérleget készítenek 2018 teljesítményeiről. Ez pedig minden korosztály éves munkáját érintik. Így történt ez a DASE asztaliteniszezőinél is. A pingpongozók nagy családjából jelen volt közel ötven versenyző, akik együtt búcsúztatták a versenyidőszakot.

Mosolygós arcok a „családi” fotón – de a jókedv azért jogos, mert 2018 sokáig emlékezetes sikereket eredményezett
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Dr. Hanák Tamás, a sportegyesület elnöke, aki aktív versenyző is, beszélt a most véget érő esztendőről, az egyesület, a csapatok eredményeiről. Kellemes feladat volt ez a számára, mert a DASE nagyszerű, sikeres évet hagy maga után. Az összejövetelen játékos vetélkedő is szerepelt a műsorban, amelyet Szabó Attila, a felnőttcsapat kiválósága rendezett a gyerekeknek. A jó hangulatot természetesen tetézte még a rengeteg finom pizza és a hozzá tartozó üdítők sokasága is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában