Vidám, zenés, éneklős évzáró a DKKA utánpótlás játékosainál

2018.12.19. 22:03

Közös muzsikálás a koleszban

Kedden este a Rudas középiskola kollégiumában a piros Kohász-mezben pompázva gyülekeztek a leány kézilabdázók, a serdülő, az ifjúsági csapat tagjai.

Jankó Árpád

Nyakacska Zsolt ügyvezető igazgató meghívására jöttek össze, aki az évzárás alkalmából kívánt találkozni az akadémia kézilabdázóival. Az ünnepségen jelen volt a kollégium csoportvezetője, Kincsesné Zavodnyik Júlia, Sebestyén Ágnes, Takács Józsefné edző, és a középiskola igazgatója, Szemenyei István is. Az ügyvezető igazgató köszöntőjében elmondta, annak örül a legjobban, amikor végignéz a lányok csoportján, bennük látja a jövő nagy egyéniségeit a kézilabda sportágban.

Heilig Gábor kiváló muzsikával szórakoztatta a lányokat
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

– Biztos vagyok abban is, hogy nagyon sokszor szurkolhatunk, és a sikereket látva tapsolhatunk nektek. De azt soha ne feledjétek, hogy a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosainak van egy örök érvényű jelmondatuk. Mégpedig az, hogy: tanulni, küzdeni, tisztelni. Ennek a szellemében kell továbbra is sportolni, kézilabdázni – mondta Nyakacska Zsolt.

Az ügyvezető köszönetet mondott a középiskola igazgatójának és az intézmény dolgozóinak a színvonalas nevelő munkáért, hiszen ez az akadémistáknak segít a jövőbeli sportsikerek elérésében. A köszöntés után pedig bejelentette kedvcsinálónak, hogy elcsábította Dunaújvárosba a magyar könnyűzenei élet egyik nagyságát, dalszerzőt, szövegírót, előadóművészt, kedves barátját, Heilig Gábort, hogy igazi vidám, ünnepi hangulatot varázsoljon.

Nos, a lányok nagy örömmel hallgatták a slágereket, amelyeket a művész saját gitárkíséretével adott elő nagy sikerrel.

Aztán elhangzott az invitálás, amelynek a végére már lett is eredménye. Egy kis bátorítást követően kórusban szólt a Paff, a bűvös sárkány című örökérvényű sláger.

Élő zenével kedveskedtek

Takács Cecília, az ifjúsági csapat tagja meg is jegyezte:

– Nagyon jól éreztem magam. Ilyen még nem volt eddig, hogy élő zenével kedveskednek nekünk – nyilatkozta. Ahogy az ügyvezető igazgatótól megtudtuk, ebből hagyományt fognak teremteni. Azaz vélhetően még számos remek hazai előadó érkezik majd a fiatal kézilabdázóinkhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában