labdarúgás

2018.10.15. 21:08

Hazai gólcsend

Az NB III. Közép csoportjának rangadóján vasárnap este hazai pályán szenvedett vereséget a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Dunaújváros PASE –

Szentlőrinc SE 0–1 (0–1)

Dunaújváros Stadion, 500 néző. Vezette: Sipos Tamás (Imrő, Molnár I.).

Dunaújváros PASE: Pokorni – Puskás G., Kis B., Hompót D., Sándor T., Zvara D., Dorogi R., Horváth K. (Kiss P. az 58. p.), Mundi R. (Tapiska az 58. p.), Szepessy R., Tóth T. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Szentlőrinc SE: Pacéka – Németh M., Nagy R., Bodó, Havas, Hampuk (Temesvári a 74. p.), Bata, Keresztes, Sili (Kisari a 92. p.), Tihanyi, Harsányi. Vezetőedző: Turi Zsolt.

Kemény küzdelmet láthatott a közönség
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A vendégek bátor játékkal kezdték a mérkőzés, így percekig a dunaújvárosiak térfelén pattogott a labda. A negyedik percben Németh Márk huszonöt méterről leadott életerős lövését Pokorni bravúrral ütötte az alapvonalon túlra. A nyolcadik percben a vendég védők bizonytalankodását követően Tóth Tibor szerezhetett volna gólt, de elkapkodta a lehetőséget. A folytatás kiegyenlített játékot hozott, de nagy helyzet egyik kapu előtt sem igazán adódott. A félidő vége előtt három perccel a szentlőrinciek légiósa, Sili Luka beforgatta a védőjét. Lövése után a labda Pokorniról visszapattant elé, amit közelről a hálóba „gyötört” (0-1). A második félidőt meddő hazai támadások jellemezték, de a vendégek kontrái rendre gólveszélyesek volta.

Lőrincz Emil: – Mindkét csapatnak volt gólszerzési lehetősége, amiből az ellenfél egyet értékesített. A mezőnyjátékunk rendben volt, de a támadó harmadban nem voltunk elég hatékonyak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában