Magyar Kupa

2018.09.24. 10:00

Kiütéses győzelmet szerezett a DPASE

Már az első félidőben három góllal vezettek Egerben.

Gróf András

Eger A 2018/2019. évi labdarúgó Magyar Kupa hatodik fordulójában vasárnap az Eger SE vendégeként lépett pályára a Dunaújváros PASE együttese.

Eger SE – Dunaújváros PASE

0–5 (0–3)

Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 300 néző. Vezette: Horváth Tibor (Szalai, Gavalla-Kulcsár).

Eger SE: Giák – Mikola, Farkas K., Antal Zs., Vajda Á., Titkó (Kacsó az 56. p.), Lőrincz P. (Czéh M. a 68. p.), Busai B., Debreceni D., Rjaskó (Fekete V. az 56. p.), Lakatos B. Vezetőedző: Vígh Ferenc.

Dunaújváros PASE: Pokorni – Puskás G., Kis B., Hompót D., Sándor T., Zvara D. (Vajda B. a 79. p.), Dorogi R., Brana Zs., Mundi R. (Horváth K. a 77. p.), Tóth T., Szepessy R. (Kiss P. a 61. p.). Vezetőedző: Lőrincz Emil.

A DPASE gárdája a huszonegyedik percben Zvara Dávid találatával szerezte meg a vezetést (0–1). Hét perccel később a legutóbbi hazai mérkőzésen bombagólt szerző Mundi Roland talált a hálóba (0–2). Az első félidő lefújása előtt egy perccel Tóth Tibor háromgólosra növelte a piros-fehérek előnyét (0–3).

Mundi Roland szerezte a DPASE második gólját
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

Az újabb találat a hetvenharmadik percben esett, amikor a csereként beálló Kiss Patrik talált az egriek kapujába (0–4). Tétmeccsen ez volt az első gólja dunaújvárosi színekben a fiatal támadónak.

A végeredményt tíz perccel később a szintén a kispadról beszálló Horváth Kevin szerezte (0–5). Az újvárosiak tehát magabiztos győzelemmel jutottak tovább a Magyar Kupa legjobb harmincnégy csapata közé.

A többi Fejér megyei csapat eredménye: Cigánd – MOL Vidi FC 0–2, Ikarus-Maroshegy – Taksony SE 0–2, Technoroll Teskánd KSE – Mezőfalva MEDOSZ SE 3–0, Komárom VSE – Puskás Akadémia FC 1–3, Putnok FC – Aqvital FC Csákvár FC 0–2, Nagykanizsa – Iváncsa KSE 0–1.GA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában