ovitorna

2018.08.14. 21:09

A dunaújvárosi tornacsarnokban nyáron is folyik a munka

Ne higgye senki, hogy hatalmas lakat került a tornacsarnok ajtajára, s a gyerekek, fiatalok, edzők nyári strandi sütkérezéssel múlatják az idejüket.

Jankó Árpád

Játékos tanulás Fotó: HK / DH

A dunaújvárosi tornacsarnokban folyik a munka. S ami talán a legérdekesebb foglalatosság, az ovis torna egész napos tanfolyama. Az ovisok foglalkozását hárman dirigálják: Trenka János, Balogh Kíra és Hunyady Dominika. A táborban öt- és hétéves korú gyerekek dolgoznak, játszanak. Az ovis tábornak az a célja, hogy előkészítsék majd a rövidesen iskolába járó vagy már iskolás gyerekeket. Úgy tudjuk, még néhány napig nyitva áll a tábor kapuja a jelentkezők előtt. Most huszonegyen vannak a táborlakók.

Játékos tanulás Fotó: HK / DH

Délelőtt edzés a program két, két és fél óráig, azután következik a népszerű játék, ebéd és délután különböző foglalkozáson vesznek részt a gyerekek. Ilyenek a vetélkedők, uszodai látogatás, gyaloglás, egyszóval a levegőn is tartózkodnak az ifjú tornászpalánták.

Tehát lehet morfondírozni azon, hogy tíz év múlva a kiváló tornászbajnokok hogyan is kezdték a dunaújvárosi tornacsarnokban az erősítést, a lazítást, hogyan is sikerültek az előre-hátra bukfencek?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában