a magyar bajnok

2018.07.01. 10:30

Új néven folytatja a Videoton

Július 1-jétől Mol Vidi FC néven folytatja a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Videoton FC.

MTI

Felcsút, 2017. augusztus 24. A fehérvári Danko Lazovics (k) a labdarúgó Európa Liga selejtezõjében játszott Videoton FC - Partizan Beograd visszavágó mérkõzés végén a felcsúti Pancho Arénában 2017. augusztus 24-én. A Videoton 4-0-ra kikapott. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A klub honlapjának pénteki beszámolója szerint az egyesületet 2010 óta támogató Mol az új idénytől már névadó szponzorként áll a háromszoros bajnokcsapat mögé. „Feladat, hogy a Vidi tovább erősödjön, és az európai versenysorozatokban minden évben reális esélyekkel harcoljon a csoportkörért” – mondta Garancsi István tulajdonos. „Céljaink így egybeesnek, és a névadó szponzorság egy újabb komoly mérföldkő ezen az úton. A gyakorlatban persze ez azt is jelenti, a még több támogatásért cserébe tőlünk is többet várnak el: pont úgy, ahogy szurkolóink is.” A névváltoztatásra azért volt szükség, mert a Videoton vállalatcsoporttal nincs szponzorációs együttműködésük, így azonban „az identitásunk megmaradt”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában