Nem sikerült a bravúr

2018.07.20. 21:57

Sokkal erősebbek voltak

A magyar férfi junior kézilabda-válogatott a korosztályos világ- és Európa-bajnok franciák ellen lépett pályára a szlovéniai U20-as Európa-bajnokság második fordulójában pénteken.

Gallai Péter

Imre Vilmos csapata most nem volt partiban Fotó: Jurij Kodrun

Nagyon közel állt a meglepetéshez a torna nyitónapján Imre Vilmos – aki a Dunaújvárosi Kohász KA sportigazgatói posztját is betölti – csapata, hiszen a mérkőzés nagy részében irányított a dánok ellen, végül egy góllal kikapott. Pénteken sem várt könnyebb feladat a fiúkra, hiszen a portugálok ellen nagy meglepetésre vereséget szenvedő, vb-címvédő francia válogatott volt a második csoportellenfél.

Magyarország – Franciaország 23-34 (10-17)

Imre Vilmos csapata most nem
volt partiban Fotó: Jurij Kodrun

Magyarország: Andó, Deményi (kapusok), Ág 2, Borzas 7, Gábor, Kecskeméti 2, Kerkovits 2, Máthé 2, Rosta, Rozner 3, Schäffer 1, Spekhardt 2, Szöllősi O., Ubornyák, Varga M. 2.

A csoportokból az első két helyezett jut a felső ági középdöntőbe, a 3-4. helyezettek a 9-16. helyért játszanak tovább. A vereséggel előbbi esélye szinte minimálisra csökkent. A csapat vasárnap este a portugálok ellen játssza utolsó csoportmeccsét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában