a viborgi utazás előtt

2018.07.24. 20:42

György László – Nagy terhelést kapnak a lányok

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia NB I-es női kézilabdacsapata két hete kezdte meg felkészülését az új szezonra. György Lászlóval, az együttes vezetőedzőjével beszélgettünk arról, hogy haladnak a munkával, és mi vár rájuk a következő napokban.

Agárdy Csaba

György László tréner Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

– Nagy terhelést kaptak eddig a lányok, de a felkészülésnek ebben az időszakában ennek így kell lennie. Sajnos nem tudunk teljes kerettel dolgozni. Klujber Katrin a junior világbajnokság után csak hétfőn kapcsolódott be a munkába. A felnőttválogatottal Törökországban edzőtáborozik Szekerczés Luca, Szalai Babett és Sirián Szederke. Monori Orsolya, Bouti Fruzsina sérüléséből épül fel, Cifra Anitának pedig epeműtétje volt.

György László tréner Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

E héten csütörtökön 17 órakor fogadjuk az MTK–FTC vegyest, majd szombaton elutazunk Dániába egy hétre. Itt csatlakoznak hozzánk a válogatottak, ők egyenesen Törökországból érkeznek majd. Tizenöt edzést tartunk Viborgban, és játszunk három felkészülési mérkőzést. Két dán és egy norvég csapattal mérjük össze az erőnket – mondta el lapunknak György László, a DKKA vezetőedzője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában