Legközelebb a Videoton II ellen játszanak

2018.07.15. 19:54

Ezúttal gólt sem kapott a DPASE

A Dunaújváros PASE NB III-as labdarúgócsapata szombaton délelőtt Pálhalmán a szintén harmadosztályú Dunaharasztit fogadta, és könnyed, 4–0-s győzelmet aratott a felkészülési mérkőzésen.

Agárdy Csaba

Szombaton változatosan szerezte góljait a DPASE Fotó: HK / DH

DPASE – Dunaharaszti 4–0 (3–0)

DPASE: Pokornyi – Puskás, Hompót D., Kiss B., Sándor, Dorogi, Zara, Barna, Tóth T., Szepessy, Kiss P. Cserék: Hompót L., Vajda, Tapiska, Perjési, Kovács, Csala, Rauf. Vezetőedző: Dobos Barna. Jól kezdtek a dunaújvárosiak, hiszen egy szöglet után Kiss Balázs már az 5. percben megszerezte a vezetést. A DPASE irányította a játékot, ennek eredményeképpen a 27. percben Tóth Tibor, a 32. percben pedig Kiss Patrik volt eredményes. A félidő hátralévő részében, és a második negyvenöt percben is az történt a pályán, amit a dunaújvárosiak szerettek volna, de a második félidőre csak egy gólt „tartalékoltak”.

Szombaton változatosan szerezte góljait a DPASE Fotó: HK / DH

A 70. percben jégkorongos nyelven Dobos Barna sort cserélt, mert mind a hét cserejátékosát pályára küldte. Két perccel a vége előtt Rauf állította be a végeredményt. Dobos Barna rövid értékelése a találkozó után: – Ügyesen alkalmaztuk a gyakorolt játékrendszerünket, kezd összeállni a csapat. Örülök annak, hogy ez gólokban is megmutatkozott. Szereztünk találatot pontrúgásból, és akcióból is. A piros-fehérek csapata harmadik felkészülési mérkőzésén jutott túl. Az elsőn hazai pályán 2–1-re kikapott a másodosztályú Budaörstől, majd nyert a szintén NB II-es Gyirmót otthonában. A végeredmény ezúttal is 2–1-volt, majd jött a szombati 4–0-s győzelem. A DPASE legközelebb július 18-án játszik, akkor a Videoton II vendége lesz Székesfehérváron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában