labdarúgás

2018.07.12. 20:24

Ezúttal DPASE győzelem

A Dunaújváros PASE NB III-as labdarúgó­csapata egyre-másra játssza le felkészülési mérkőzéseit. A múlt héten a Dunaújváros Stadionban 2–1-re kikaptak a másod­osztályú Budaörstől, szerdán viszont 2–1-re nyertek a szintén NB II-es Gyirmót otthonában.

Agárdy Csaba

Minden győzelemnek örülni kell, tehát most is, de ezúttal arról ne feledkezzünk el, hogy a hazaiak nem a legerősebb csapatukkal álltak ki. A DPASE előtt vasárnap a török élcsapattal, a Besiktassal játszottak a gyirmótiak, és 4–1-re kikaptak. Az egykori dunaújvárosi játékos és edző, Szepessy László, a hazaiak szakvezetője a dunaújvárosiak ellen ezért több játékosát pihentette.

Gyirmót FC Győr–DPASE 1–2 (0–2)

Dunaújváros PASE: Pokorni P., Sándor T. (78.p. Vajda B.), Kis L. (78.p. Al-She R.), Kis B. (75.p. Hompót D.), Puskás G. (65.p. Szabó Zs.), Dorogi R. (61.p. Róka K.), Barna Zs. (78.p. Perjési V.), Horváth K. (56.p. Zvara D.), Szepessy R. (78.p. Csala D.), Kiss P. (64.p. Kovács B.), Tóth T. (75.p. Tariska G.). Vezetőedző: Dobos Barna.

Gólszerző: Vólent a 77., illetve Tóth a 29. és 32. percben.

Dobos Barna így értékelte a látottakat: – Különösebben nem szoktam nagy jelentőséget tulajdonítani a felkészülési mérkőzéseknek, most sem teszem. Jó állomás volt ez a találkozó a bajnoki rajtra való felkészülés során, érdemes volt elutazni Gyirmótra, játszottunk egy jó meccset. Próbáljuk összeállítani a bajnoki rajtra a csapatot, nagy változásokon mentünk keresztül a holtszezonban. Figyeljük a játékosokat, a fiatalokat, keressük mindenkinek a megfelelő helyét. Ugyanez lesz a célunk szombaton hazai pályán a szintén harmadosztályú Dunaharaszti ellen is.

A piros mezes vendégek idegenben nyertek Fotó: Gyirmót FC

Ez a találkozó szombaton délelőtt 11 órakor a Pálhalmai Agrospeciál pályáján kezdődik majd.

A bajnoki rajt augusztus 4-én lesz, sorsolás még nincs, de az biztos, hogy a DPASE újra az NB III Közép csoportjában szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában