csak közösen lehet és érdemes

2018.07.04. 21:37

Évzáróját tartotta a Carissa Sportegyesület

Az idén tízéves Carissa Sportegyesület bensőséges keretek között a közelmúltban tartotta évzáróját, amelyet az önkormányzat részéről Izsák Máté és Lassingleitner Fruzsina is megtisztelt jelenlétével.

Várkonyi Zsolt

Izsák Máté, az önkormányzat sport- és kulturális bizottságának elnöke is méltatta az egyesület munkáját Fotó: amatőr felvétel

A Carissa Sportegyesület két frontembere Tóth Imre elnök és Petrás Gábor, akik vezetésével az egyesület jelentősen hozzájárult Dunaújváros sport­életéhez, közösségi és társadalmi szerepvállalásával pedig a jótékonysági rendezvények egyik legmarkánsabb résztvevője. Az ünnepi eseményen az önkormányzatot Izsák Máté, az oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság elnöke, valamint Lassingleitner Fruzsina képviselte.

A bizottság elnöke megköszönte az egyesület és támogatóinak kiemelkedő munkáját és sok sikert kívánt a következő tíz évre is, támogatásáról biztosítva munkájukat.

Izsák Máté, az önkormányzat sport- és kulturális bizottságának elnöke
is méltatta az egyesület munkáját Fotó: amatőr felvétel

A Carissa Sportegyesület által működtetett kispályás labdarúgócsapat folyamatosan, hosszú évek óta eredményesen szerepel. A sportrendezvények aktív szereplőiként pedig a jótékonysági Carissa Kupa megrendezésével egyfajta „iskolát teremtve” minden esetben példát mutattak. A támogatások, a támogatottak hosszú sorát említhetnénk itt meg, de a mi szerepünk az, hogy ezekről minden esetben hitelesen beszámoljunk. Tóth Imre, az egyesület elnöke összegzésként elmondta: a megkezdett úton csak közösen tudnak tovább haladni. Céljuk az, hogy továbbra is jó kapcsolatokat alakítsanak ki a helyi sportegyesületekkel, és egyúttal nyitni kívánnak más sportágak felé is. Az évadzáró végül baráti beszélgetésekkel és egyeztetésekkel zárult. Az egyesület tagjai többször is kifejezték, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a következő idényben is fejlődjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában