további éremeső várható

2018.06.11. 19:34

Veretlenül bajnokok a baracsi hölgyek

Vasárnap csoportgyőztesként vehette át a kupát a Baracs SE női labdarúgócsapata, és a góllövőlista első, második helyét is begyűjtötték. Veretlenül lettek bajnokok!

Horváth László

Nem találtak legyőzőre, jogosan ünnepelhettek a lányok Fotó: amatőr

Június 10-én, vasárnap a Pest megyei női ¾ pályás bajnokság déli csoportjának zárófordulójára bajnokként utazhattak Tatárszentgyörgyre a baracsi lányok, mivel az előző mérkőzésen otthon a Monor ellen már biztosították az elsőséget. Az utolsó megmérettetésen is remekeltek, ahol a kupa átvétele előtt 1-2-es gólkülönbséggel zárták a csoportküzdelmeket. A kiváló csapatteljesítmény mellett egyéni eredmények is gazdagítják a baracsi női futball hírnevét. Bozsik Brigitta gólkirálynőként, Pasker Renáta pedig bronzérmesként állhatott a dobogóra.

Nem találtak legyőzőre, jogosan ünnepelhettek a lányok
Fotó: amatőr

A fordulók zárása után igen impozáns eredményeket láthatunk a tabellán. A baracsi hölgyek a tizennégy mérkőzésből tizenhármat megnyertek, egy döntetlen, nulla vereség, kilencvennégy lőtt gól és csak négy kapott gól, valamint negyven pont olvasható a lista első helyén. A Baracs SE női labdarúgóinak edzőjét, Fehérvári Józsefet kértük egy egész éves öszszefoglalóra. – Küzdelmes szezonon vagyunk túl. Tavaly augusztusban kényszerű edzőváltás volt. Sági Csaba munkahelyi gondok miatt nem tudta a lányokat vállalni. A lányokkal megbeszélve döntöttünk a folytatásról és személyemről.

Minden bizonnyal első helyen zárnak a kispályás bajnokságban is

Az ősz parádésan sikerült, amelyben a csapat mindent megtett a jó helyezésért. A tavasz már nehezebben alakult, hiszen a lányok amatőrök, akiknél az iskolát, a munkahelyet és egyéb elfoglaltságot is figyelembe kell venni. Sajnos a Pest megyei rendszer sem kedvezett az egyenletes teljesítmény kialakításához, mivel akadt olyan hónap, mikor mérkőzés nélkül voltunk. Szerencsére megszereztük azokat a lélektanilag fontos pontokat, előnyöket, amelyekkel az utolsó fordulóra már teljesen összeszedetten játszhattunk. A folytatásban további éremeső várható, hiszen a hét végén, június 16-án a Női Pest Megyei Kupa döntőjében Üllőn lépnek pályára a Baracs SE lányai. Június 23-án pedig a három Pest megyei csoport részvételével a Bajnokok Tornájával zárulnak a küzdelmek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában