A Mezőfalva a Maroshegy gárdáját fogadja

2018.05.25. 21:40

Még két forduló van hátra a bajnokságból

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában az utolsó előtti fordulót rendezik ezen a héten, a harmadosztályban viszont már befejeződött a küzdelem.

Gróf András

A rácalmásiakra ráférne már egy sikeres hazai találkozó Fotó: HK/DH

A Viszló Trans első osztályban vasárnap a Mezőfalva együttese a dobogós Ikarus-Maroshegy gárdáját fogadja. A hazaiak az elmúlt héten erősen tartalékos összeállításban értékes döntetlent értek el a Lajoskomárom otthonában.

Masinka László vezetőedző abban bízik, hogy az élcsapatok ellen mindig összekapja magát a csapata. A hét utolsó napján lép pályára a Baracs csapata is, akik ezúttal Bicskére utaznak.

Az összecsapás esélyese egyértelműen a hazai gárda, hiszen az edzőváltást követően mind a négy mérkőzésüket megnyerték. A huszonötödik forduló további párosítása a következő: Sárosd–Enying, Sárbogárd–Tordas, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Mór, Martonvásár–Ercsi Kinizsi, Polgárdi–Lajoskomárom.

A rácalmásiakra ráférne már egy sikeres hazai találkozó Fotó: HK/DH

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában az adonyiak vasárnap az MPF Ráckeresztúr vendégeként lépnek pályára. Nehéz tippelni a találkozó végeredményére, hiszen mindkét együttes rapszodikusan szerepel a tavaszi szezonban.

A sereghajtó Rácalmás a tizenegyedik helyen tanyázó Nagykarácsonyt látja vendégül. A hazaiak biztosan nagyon várják már a szezon végét, hogy rendezni tudják a soraikat.

A huszonkilencedik forduló további párosítása a következő:

Flavus Velence–LMSK Cobra, Seregélyes–Vajta, Pusztaszabolcs–Szabadegyháza, Besnyő-Iváncsa II–Kápolnásnyék, Aba-Sárvíz–Kisláng-Telmex, Sárbogárd II–Káloz.

Minden mérkőzés kezdési időpontja 17 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában