nb III

2018.04.20. 21:17

Visszatalálni az őszi formához

Az NB III Közép csoportjának huszonnegyedik fordulójában szombaton 18 órakor a Makó FC együttesét fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Az első tavaszi siker reményében lép pályára a DPASE Fotó: ZsE

A dunaújvárosiak listavezetőként teleltek, de a tavaszi szezon eddig nem az előzetes terveknek megfelelően alakult. A gyengébb teljesítménynek tulajdoníthatóan a gárda még a dobogóról is lecsúszott, és jelenleg a tabella negyedik helyén áll. Az együttes célja, hogy visszataláljon az őszi formához. Ehhez elsősorban a védekezésükön kell javítani. Erre megfelelő alkalom a mai összecsapás, hiszen a makóiak csupán a tizennegyedik helyen állnak a táblázaton.

Ez a pozíció azonban ne tévesszen meg senkit, hiszen az idei évben csupán egyetlen alkalommal kaptak ki, a Duna Aszfalt TVSE vendégeként 1–0-ra veszítettek. Iváncsán pedig háromgólos hátrányból játszottak döntetlent. A két csapat őszi találkozóján vendégként 2–1-re nyertek a dunaújvárosiak. Akkor mindkét találatot Tóth Tibor szerezte.

Összességében a makóiak a kapott gólok tekintetében nem igazán állnak jól, hiszen negyvenöt találattal az utolsók a rangsorban. Az ellenfelek hálóját huszonkétszer vették be, amivel két csapatot megelőznek.

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában