labdarúgás

2018.04.26. 20:50

Megyei foci: újabb fordulók

Dunaújváros A megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában a hajrához érkeztek a csapatok. Az első osztályban és másodosztályban még hat, a harmadosztályban pedig négy forduló van hátra.

Gróf András

A Viszló Trans első osztály szombati játéknapján a baracsi együttes Sárosdra utazik. A Baracs gárdája az elmúlt három fordulóban hét pontot szerzett, így megfelelő önbizalommal készülhetnek a találkozóra. A Sárosd gárdája legutóbb is otthon játszott, de az utolsó percben kapott gól miatt egyetlen pontot sem sikerült szerezniük. Ráadásul a szerdán lejátszott Fejér megyei Kupa-mérkőzésen 7–2-es vereséget szenvedtek a Lajoskomárom otthonában. Vasárnap a Mezőfalva a Tordas gárdáját fogadja. A vendégek hullámzó teljesítményt nyújtottak az elmúlt időszakban. Két súlyos hazai vereség között vendégként 2–1-re legyőzték a bajnoki címre pályázó móriakat. A mezőfalviak nincsenek igazán jó formában, hiszen az elmúlt három körben pont nélkül maradtak, így érdekes mérkőzésre van kilátás. A huszonegyedik forduló további párosítása a következő: Ercsi Kinizsi–Lajoskomárom, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Ikarus-Maroshegy, Mór–Enying, Bicske– Martonvásár, Polgárdi–Sárbogárd.

Az előző fordulóban a Nagyvenyim nyert a Mezőszilas ellen Fotó: DH

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában szombaton újabb nehéz feladat vár az Adonyra, hiszen a múlt heti súlyos hazai vereséget követően ezúttal Velencén kellene helytállniuk. Másnap a Nagykarácsony a dobogóra pályázó Besnyő-Iváncsa II gárdájához látogat. A sereghajtó Rácalmás az Aba-Sárvíz pályáján javíthat az eddigi igen gyenge mérlegén. A huszonötödik forduló további párosítása a következő: Szabadegyháza–Kápolnásnyék, Seregélyes–LMSK Cobra, Vajta–Kisláng-Telmex, Pusztaszabolcs–Káloz, Sárbogárd II–MPF Ráckeresztúr.

A harmadosztály Horfer Serleg csoport tizenkilencedik fordulójában minden mérkőzést vasárnap rendeznek: Sárszentágota–Dég, Előszállás–Cece, Perkáta–Kulcs, Alap–Kisapostag, Mezőszilas–Lajoskomárom II, Nagylók–Nagyvenyim.

Minden mérkőzés kezdési időpontja 17 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában