LAbdarúgás

2018.04.01. 10:30

Kellő önbizalommal játszhat a Mezőfalva

Az elmúlt héten végre teljes fordulót rendeztek a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában. A szövetség illetékesei bíznak benne, hogy ezen a hét végén sem lesz különösebb probléma a pályák talajával.

Gróf András

A baracsi Fülöp Attiláék (balra) az előző körben az utolsó percben kaptak ki az Ercsitől Fotó: HL

A Viszló Trans első osztály tizenhetedik fordulójában a körzetünkhöz tartozó két csapat vasárnap lép pályára. A Mezőfalva gárdája a bravúros múlt heti pontszerzést követően ismét hazai környezetben mérkőzhet. Ezúttal a Polgárdi csapata lesz az ellenfél. A Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő elleni gólnélküli döntetlen kellő önbizalmat adhat Masinka László játékosainak, ami hazai győzelmet eredményezhet.

A baracsiak az előző körben csak az utolsó percben kapott góllal szenvedtek vereséget. A móri vendégszereplésük alkalmával is kisebb csoda kellene a pontszerzéshez. A forduló további párosítása a következő: Ercsi Kinizsi–Sárbogárd, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő –Enying, Bicske–Lajoskomárom, Ikarus-Maroshegy–Tordas, Martonvásár–Sárosd.

A baracsi Fülöp Attiláék (balra) az előző körben az utolsó percben kaptak ki az Ercsitől Fotó: HL

A másodosztály Agárdi Termál csoportjának huszonegyedik fordulójában a Nagykarácsony szombaton a Szabadegyháza vendégeként küzdhet a bajnoki pontokért. Mindkét csapat győzelemmel hangolt az összecsapásra, amelynek ennek ellenére a hazaiak az esélyesei. A középmezőnyhöz tartozó Adony vasárnap Lepsénybe utazik, ahol egy esetleges győzelemmel megszilárdíthatnák jelenlegi pozíciójukat. A rácalmásiak a múlt héten a vereségük ellenére sokáig jól tartották magukat. A hét utolsó napján Vajtán akár meglepetést is okozhatnak. A forduló további párosítása: Flavus Velence–Sárbogárd II, Seregélyes–Kisláng-Telmex, Kápolnásnyék–Káloz, Pusztaszabolcs–MPF Ráckeresztúr, Besnyő-Iváncsa II– Aba-Sárvíz.

A harmadosztály Horfer Serleg csoport tizenötödik fordulójának szombati mérkőzései: Előszállás–Nagyvenyim, Sárszentágota–Perkáta. A vasárnapi program a következő: Cece–Kisapostag, Dég–Lajoskomárom II, Nagylók–Kulcs, Alap–Mezőszilas.

Az Előszállás–Nagyvenyim találkozó 16 órakor, a többi összecsapás 16.30 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában