Peches összevonások

2018.04.03. 20:27

A baracsi tornászlányoknak egyéniben sikerült a továbbjutás

A hatodik helyen végzett a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola IV. korcsoportos B kategóriás leány tornászcsapata az országos elődöntőn Veszprémben.

Jankó Árpád

A csapat tagjai: Árva Gréta, Hévízi Marianna, Fodor Maja, Molnár Anna, Osztrider Hanna, Kiss Beatrix. Felkészítő tanár: Benkéné Juhász Márta Fotó: amatőr felvétel

A széchenyisek a területi összevonások után a legnehezebb régióba kerültek. Tizenkilenc csapat küzdött a továbbjutást jelentő helyekért, de sajnos ezekről most a baracsiak minimális különbséggel lemaradtak. A másik két régióban simán bejutottak volna a széchenyisek az országos döntőbe. Bízunk abban, hogy jövőre igazságosabb lesz a lebonyolítás, és meglesz a döntő. De a mostani szereplés is nagyszerű volt.

A csapat tagjai: Árva Gréta, Hévízi Marianna, Fodor Maja, Molnár
Anna, Osztrider Hanna, Kiss Beatrix. Felkészítő tanár: Benkéné Juhász
Márta Fotó: amatőr felvétel

Egyéniben viszont három versenyzőnknek is sikerült a továbbjutás. Árva Gréta, Hévízi Marianna és Fodor Maja kvalifikálta magát a legjobbak közé. A csapat tagjai: Árva Gréta, Hévízi Marianna, Fodor Maja, Molnár Anna, Osztrider Hanna, Kiss Beatrix. Felkészítő tanár: Benkéné Juhász Márta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában