Meccsdömping

2018.02.20. 22:07

Catania előtt még Szentes

Szerdán 19 órakor hazai medencében a Szentes ellen vívja sros bajnoki találkozóját női pólócsapatunk, amely egyben már a szombati Eurooliga-rangadóra is készül.

Szabó Szabolcs

Érdemes lesz ma korán érkezni a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodába, ahol a helyi pólós közösség – felvonultatva szinte a teljes utánpótlásbázist – vidám hangulatú farsangi mókával vezeti fel a 19 órakor kezdődő bajnoki találkozót. A vendégcsapat, a Szentes átalakulóban van, több fiatal és tehetséges játékossal pólózva a bajnoki tabella középső szektorában tartózkodik. Az eddigi 16 lejátszott találkozón 7 győzelmet és 9 vereséget könyvelhettek el a csongrádiak, e teljesítménnyel a 6. helyet foglalják el. Az előzetes, de a medencében mindig igazolandó papírforma szerint tehát a 2. helyen álló DUE Maarks Graphics jogosan kalkulálhat majd az újabb bajnoki pontokkal.

Fegyelem, figyelem – Mihók Attila azt várja csapatától, hogy a Szentes ellen is végig koncentráltan játsszon Fotó: ZsE

– Külön nem készültünk a Szentes ellen, ahogy a BVSC elleni rangadóra sem. Sokat dolgoztunk azért, hogy ne a másik csapat játékát próbáljuk meg megállítani, hanem a soros ellenfeleinkre rá tudjuk kényszeríteni a mi játékunkat. Azaz domináljunk, meghatározzuk a mérkőzés menetét. Ezt várom el a csapattól ma este is. Mindenki egészséges, és úgy tervezem, minden játékosnak lehetőséget is adok a találkozón. Természetesen már a Catania elleni Euroliga-­meccsre fókuszálunk, de régi igazság, hogy egy edzés sem ér annyit, mint egy valódi meccsszituáció – fogalmazott a DH-nak Mihók Attila, az egyetemisták vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában