A Jegesmedvék örülhettek

2018.02.06. 19:56

A Bikák pénteken a MAC-hoz látogatnak

A jégkorong Erste Liga középszakaszának negyedik fordulójában hétfőn késő este az Acélbikák a címvédő miskolci Jegesmedvéket fogadták.

Agárdy Csaba

Lencsés Tamás (3) idénybeli első gólját szerezte hétfő este Fotó: Hankusz Kálmán

Dunaújvárosi Acélbikák–DVTK Jegesmedvék 3–6 (2–1, 1–1, 0–4)

Dunaújváros, 800 néző. V: Kókai, Soós, Kis-Király, Soltész

Dunaújvárosi Acélbikák: Du­schek – Hüffner, Mestyán – Orbán, Szkrpec – Hruby, LENCSÉS 1 (1) – Török – Azari, Becze, Nageler – Izacky 1, Novotny (1), ODNOGA (2) – Hári (1), Turcotte 1, Léránt – Németh P., Silló, Tanka. Edző: Jason Morgan.

DVTK: Adorján – Kiss-Rusk, Leppanen – Láda, Rantanen (1) – Joe (1), Vojtkó – Albert, Köllő – MAGOSI B. (2), GALANISZ 1 (1), MISKOLCZI 1 – Pavuk, Sakaris, Vas J. 1 – Hajós 1, Tóth A., KULMALA 2 – Ritó, Berta, Tóth G. Edző: Mikael Tisell.

Kiállítások: 6, ill. 8 perc.

Jason Morgan:

– Két jó harmadot követően a második végén bekapott gól fordulópontot jelentett a mérkőzésen, és teljesen összezavart minket. A fiúk bepánikoltak, hogy egy gólra csökkent az előny, káosz lett úrrá a pályán, bosszantó hibákat követtek el. Hiába próbálkoztunk, a Miskolc jobb csapat, ezt most is bebizonyította.

Lencsés Tamás (3) idénybeli első gólját szerezte hétfő este Fotó: Hankusz Kálmán

Mikael Tisell:

– Azt kaptuk, amire számítottunk, a Dunaújváros letá­madott az elején, és veszélyesen játszott, sok gondot okozott ­nekünk, de a végén sikerült ­rátalálni a saját játékunkra, és a harmadik harmadra visszajöttünk. Nagy dolognak tartom, hogy egy–háromról fel tudtunk állni. A csapatunk mentálisan erős, ennek is köszönhető a sikerünk.

Az Acélbikák a folytatásban pénteken a MAC-hoz látogatnak. A mérkőzés, amely döntően befolyásolhatja a középszakasz végkimenetelét, 19 órakor kezdődik majd a Tüskecsarnokban.

Vasárnap, a rájátszás előtti utolsó fordulóban az Újpest látogat Dunaújvárosba, a kezdési időpont 17 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában