Idegenbeli vereség

2018.02.25. 20:28

Röplabda NB I: A negyedik szettre elfáradt a Dunaferr

A röplabda NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulójában, vasárnap délután idegenben szenvedett vereséget a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

Az első három szettben remekül játszottak

Fotó: Hankusz Kálmán

MAFC-BME–Dunaferr SE

3:1 (23, 19, -22, 14)

Sződligeti utcai tornaterem, 100 néző. Vezette: Varjasi Melinda, Vári Péter.

MAFC-BME: Kun, Bakóczy, Posztós, Szabó B., Csépke, Bán, Tari (liberó). Csere: Eke, Gazsi, Tar, Varga D. (liberó). Vezetőedző: Schild­kraut Krisztián.

Dunaferr SE: Flachner K., Bohnicsek, Tomanóczy B., Iván B., Csizmadia, Hatvany Zs., Hartyányi (liberó). Csere: Laczi, Iván G., Móró, Matyiák, Mihucz, Sárközi (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Az első három szettben remekül játszottak
Fotós: Hankusz Kálmán

Tomanóczy Tibor: – A találkozó előtt tudtuk, hogy a fiatal játékosaink fáradtsága befolyásolhatja az eredményt, hiszen többeknek a héten ez már az ötödik mérkőzése volt, ami hatalmas megterhelést jelent. Ennek ellenére a fővárosiak ellen nagyot küzdöttünk, de ezúttal is hiányzott a rutin. Az első három szettben remekül játszottunk, de a hazai együttes mellett a kiélezett szituációkban a játékvezetéssel is meg kellett küzdenünk. A negyedik szettre sajnos elfáradtunk, és a hazaiak nyitásaival nem tudtunk mit kezdeni. Nagy probléma azonban nincs, hiszen ott vagyunk a legjobb nyolc között, így megyünk tovább. Minden meccsből leszűrjük a tanulságokat, és megújult erővel vágunk neki a következő megmérettetésnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában