csapatbajnokság

2018.02.28. 21:11

DASE: A harcos döntetlen is lehet nagyon értékes

Az elmúlt fordulóban a DASE első csapata a Pécsi Tüke asztalitenisz-csapatát fogadta. A pécsi pingpongozók azonos ponttal állnak a dunaújvárosiakkal a tabella harmadik helyén.

Jankó Árpád

Mizsei Tamás nagyszerűen küzdött az erős pécsi együttes ellen. Három győzelme segítette a DASE csapatát a döntetlenhez Fotó: DH-archive

A már szokásosnak mondható döntetlennel ért véget a párosok csatája, és később a folytatás is hasonlóan alakult. A Dunaújvárosi ASE csapata vezetett 9–8-ra, de sajnos a győztes tizedik találatot nem sikerült megszerezni, így a mérkőzés is döntetlennel fejeződött be. Az értékes eredmény a Mizsei testvérek játékának köszönhető. A második csapat Szár együttesét fogadta. Végig szoros játék alakult ki, és a dunaújvárosi együttes megszerezte a tavaszi első győzelmét. A megyei asztalitenisz csapatbajnokság tavaszi fordulója is megkezdődött, a DASE mindkét csapata fölényes győzelmet aratott. A DASE III a Vízmű, a DASE IV a Mór gárdája ellen nyert gond nélkül.

Mizsei Tamás nagyszerűen küzdött az erős pécsi együttes ellen. Három
győzelme segítette a DASE csapatát a döntetlenhez
Fotó: DH-archive

Eredmények: DASE I–Pécsi Tüke 9–9, Győzött: Mizsei T. 3, Mizsei M. 2, dr. Hanák T. 1, Nemes Sz. 1, a dr. Hanák–Nemes és a Mizsei testvérek párosa 1-1.

DASE II–Szár KSE 10–8

Győzött: Furka A. 4, Farkas L. 3, Főgel Sz. 2, a Furka–Farkas pár 1.

DASE III–Vízmű SE 15–3

Győzött: Nagy F. 4, Sós R. 4, Rostási A. 3, Mizseiné 2, Gugi B. 1, a Nagy–Gugi pár 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában