Játék, mint a MAC ellen!

2018.02.04. 19:31

Változás a dunaújvárosi keretben

A Dunaújvárosi Acélbikák hétfő este 20 órai kezdettel a DVTK Jegesmedvéket fogadja az Erste Ligában. Mindkét csapat jó formában van, hiszen a miskolciak 6-2-re verték a legutóbbi fordulóban az Újpestet, míg a DAB a MAC Budapestet győzte 6-3-ra. Mindkét csapat hazai pályán volt sikeres.

Agárdy Csaba

Becze Tihamér és Keegan Dansereau a MAC elleni rangadón Fotó: ZsE

Az Erste Liga középszakaszában eddig mindkét csapat három meccsen van túl – amiből egyet egymás ellen játszottak a felek, ott a DVTK bizonyult jobbnak, 5-2-re nyertek Miskolcon. Ettől függetlenül háromból két győzelem és egy vereség a statisztikája a DVTK-nak és a DAB-nak is – csak a bónusz pontok miatt van három pont a két egyesület között.

Becze Tihamér és Keegan Dansereau a MAC elleni rangadón
Fotó: ZsE

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Ugyanarra a csapatteljesítményre van szükségünk, amit pénteken láthattak a szurkolók a MAC ellen. Akkor mind a négy sorunk hozzájárult a sikerhez támadások szempontjából és a két emberelőnyben kapott gólt kivéve magabiztosan játszottunk a védekező harmadban is. A speciális egységek is nagy szerepet kaptak, hiszen pénteken százszázalékos volt az emberhátrányos védekezésünk, emberelőnyben pedig három gólt lőttünk. A DVTK nagyon erős támadójátékkal rendelkező csapat, épp ezért kiemelkedően kell megjátszanunk a korongot, ha le akarjuk őket győzni. Valószínűleg lesz néhány változtatás a sorokban, mivel vannak, akik kisebb sérülésekkel bajlódnak és lehet, hogy ki kell hagyniuk a meccset. Nagyon jó mérkőzést várok hétfőn!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában