Európa-bajnokság

2018.01.04. 20:30

Ukrajnai selejtező, dunaújvárosi röplabdásokkal

A magyar fiú ifjúsági röplabda-válogatott az ukrajnai Cserkasziban játszik Európa-bajnoki selejtezőt Törökország, Ukrajna és Grúzia legjobbjai ellen.

Gróf András

Bodonyi Ákos szövetségi edző a következő kerettel utazott a tornára, amelyben hat dunaújvárosi játékos is helyet kapott: Boa Szabolcs, Csendes Csaba, Csordás Barnabás, Flachner Kornél, Iván Bence, Iván Gergő, Laczi Dominik, Matyiák Árpád, Oláh J. Dominik, Sárközi Kálmán, Soyvural Kevin, Tomanóczy Bálint.

A magyar válogatott tagjai tegnap este Törökország legjobbjai ellen kezdték meg a szereplésüket, de ez az összecsapás lapzárta után fejeződött be.

Az Európa-bajnoki selejtező további programja a következőképpen alakul: Ukrajna – Magyarország (január 5., péntek 16.30 óra), Grúzia – Törökország (január 5., péntek 19 óra), Ukrajna – Törökország (január 6., szombat 16.30 óra), Magyarország – Grúzia (január 6., szombat 19 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában